ویروس کرونا و پس از آن شرایط اقتصادی و معیشت مردم، از یک سو منجر به کاهش یا حذف استفاده از رستورانها توسط خانوادهها، شد و از سوی دیگر هم کاهش درآمد رستورانداران را به دنبال داشت. اما در شرایطی که بسیاری از رستورانداران هم با وجود افزایش قیمت مواد غذایی، در حال تلاش برای حفظ بقای خود بودند، آنها هم مانند بسیاری از مشاغل دیگر در این میان آسیب دیدند.
علیاصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیهدارندگان رستوران و سلفسرویس تهران در گفت و گو با «انتخاب» از کاهش 30 الی 40 درصدی فروش رستورانها در این یک ماهه اخیر خبر داد. او درباره علت این امر، عنوان کرد: «از یک سو خود مردم دیگر دل و دماغی برای رستوران رفتن ندارند و از سوی دیگر هم به دلیل اعتراضات، رستورانها در شب مجبور بودند زودتر کار خود را تعطیل کنند.»
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟